Lajmet e fundit

Shqip >  Lajmet e fundit

Lavdërimi i klientëve të markave të njohura vendase, çmimi i shkëlqyer i furnizuesit

kohë: 2024-01-09Klikime: 1

Guangdong Liwang High-tech Co., Ltd. është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë që integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet, kryesisht e angazhuar në produkte elektronike, produkte ndriçimi, produkte hardware dhe fusha të tjera të biznesit.

Kompania ka një numër të të drejtave të pronësisë intelektuale, duke përfshirë 1 projekt të markës së korporatës, 4 marka tregtare të regjistruara, 159 informacion për patentat, 13 të drejtat e autorit software2, gëzojnë një reputacion të lartë në industri.

Kompania ka fituar njohje nga klientë të njohur të markës vendase, çmime të shkëlqyera furnizuesish, si:

Në dhjetor 2019, kompania mori çmimin e furnizuesit të shquar nga Huawei Technologies Co., Ltd. për performancën e saj të jashtëzakonshme në fushën e transformatorëve përshtatës të mbushësve të telefonave celularë Huawei.

Në nëntor 2020, kompania mori çmimin e furnizuesit të shquar nga Xiaomi Technology Co., Ltd. për kontributin e saj të jashtëzakonshëm në cilësinë dhe shërbimin e moduleve të energjisë për Xiaomi TVS, kompjuterat, pastruesit e ajrit dhe produkte të tjera.

Në tetor 2021, kompania mori çmimin Excellent Supplier Award nga Midea Group Co., Ltd. në shenjë mirënjohjeje për performancën e saj të jashtëzakonshme në inovacion dhe bashkëpunim të moduleve të energjisë për frigoriferët e Midea, lavatriçet, kondicionerët dhe produkte të tjera.


PREV :Specifikimet dhe vlerësimet e induktorit PFC demystified

NEXT :Vullnetarët e kompanisë, paga e praktikës

Ju lutem largohuni
Mesazhi

Nëse keni ndonjë sugjerim, ju lutemi na kontaktoni

Na kontaktoni

Kërkimi i lidhur me të

MBËSHTETJA E SAJ NGA