Lajmet e fundit

Shqip >  Lajmet e fundit

Konferenca e fillimit të menaxhimit të Hunan Liwang dhe Lean Production

kohë: 2024-01-09Klikime: 1

Hunan Liwang Management Change & Lean Production Launch Conference është një ngjarje e trajnimit të brendshëm e mbajtur nga Hunan Liwang New Energy Co., Ltd. në Yongzhou, Changsha më 28 dhjetor 2022, duke synuar të nxisë ndryshimin e menaxhimit të kompanisë dhe prodhimin e dobët. Aktiviteti ofrohet nga Guangdong Yunchu Intelligent Technology Co., Ltd. për të ofruar shërbime këshillimore profesionale, duke përfshirë shpjegimin e teorisë së prodhimit të dobët, diagnozën në vend, formulimin e planit të përmirësimit, ndjekjen e zbatimit dhe përmbajtje të tjera

PREV :Vullnetarët e kompanisë, paga e praktikës

NEXT :Asnjë

Ju lutem largohuni
Mesazhi

Nëse keni ndonjë sugjerim, ju lutemi na kontaktoni

Na kontaktoni

Kërkimi i lidhur me të

MBËSHTETJA E SAJ NGA